De gezonde werkvloer Helmond DrinkWater! Gezonde basisschool Gezonde Baby & Peuter Gezonde middelbare school Gezonde sportkantine Eet groente en fruit! Gezond ontbijt! Sport & Bewegen Gezonde
wijk

Ik help mee

De stichting Jong Helmond Lekker Gezond is een unieke alliantie van Helmondse bedrijven en organisaties uit Voeding, Zorg, Onderwijs en Sport en Bewegen. Zij is echter afhankelijk van ondersteuning door vrijwilligers en door (financiële) verschillende partners.  

In dat verband is belangrijk dat onze stichting  is aangesloten op de landelijke organisatie JOGG ( Jongeren op Gezond Gewicht) én groot draagvlak heeft bij de gemeente Helmond. Het JOGG en de gemeente Helmond openen voor ons de deuren om te gaan voor ‘duurzame gezondheid’, zeker voor onze doelgroep kinderen, jongeren en hun ouders. Niet alleen zij vinden de stichting JHLG een belangrijke beweging om gezondheid te verbeteren.
De Rabobank, de wijkraden, de stichting Subsidiefonds Kruisvereniging Helmond, het ondernemersfonds Helmond en het fonds NutsOhra dragen een financieel steentje bij om de projecten van onze stichting te kunnen realiseren. Mocht u in welke vorm dan ook onze stichting willen helpen om onze doelstellingen te realiseren, dan kunt u zich hieronder aanmelden. Wij nemen altijd contact met u op.

    * verplichte velden

    Laat zien dat je meedoet