De gezonde werkvloer Helmond DrinkWater! Gezonde basisschool Gezonde Baby & Peuter Gezonde middelbare school Gezonde sportkantine Eet groente en fruit! Gezond ontbijt! Sport & Bewegen Gezonde
wijk

Nieuws

Doe met jouw basisschool ook mee aan de campagne Ik loop op water!

Doe met jouw basisschool ook mee aan de campagne Ik loop op water!
Lees meer >

De vreedzame wijklunch in Helmond West

Film van de vreedzame wijklunch in Helmond West.
Lees meer >

Goed om te weten!

Onze lokale Helmondse partners, de Healthy Sisters zijn nu ook landelijk JOGG ambassadeur geworden. Samen met oa. Erben Wennemars, Pieter-Christiaan van Vollenhoven en Juvat Westendorp zetten zij zich in om meer aandacht te vragen voor een gezonde leefstijl. Op 26 februari starten zij in Helmond weer een nieuwe hardloopgroep op die zij begeleiden naar 3 km hardlopen.
Lees meer >

HelMondo ‘De Smaak van Thuis’ groot succes

Vrijdag 26 januari werd “HelMondo” georganiseerd. Deze middag, een initiatief van Wijkvereniging Binnenstad, stond in het teken van ‘De Smaak van Thuis’. In een gesprek met de Healthy Sisters Rachida en Najima, buurtsportcoach van JIBB Chaib El Maach werd onder leiding van Joop Vos de 65 aanwezige volwassenen een uur lang stof tot nadenken gegeven over gezond eten en bewegen.
Lees meer >

Voetbalverenigingen ook in tweede seizoenshelft Lekker Bezig!

Na een succesvolle eerste seizoenshelft gaan 3 Helmondse voetbalverenigingen door met het verstrekken van fruit aan spelertjes van de jeugdteams  8 t/m 11 jaar en hun tegenstanders. Deze zogenaamde TeamBox maakt deel uit van de aanpak Lekker Bezig van JOGG-partner Sligro. Samen met de KNVB hebben zij een laagdrempelige verstrekking van de Teambox mogelijk gemaakt.
Lees meer >

Jong Helmond Lekker Gezond en Facebook

Sinds kort heeft Jong Helmond Lekker Gezond een eigen facebookpagina waarop activiteiten, tips en leuke acties worden gedeeld. Like onze pagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!
Lees meer >

Bewegen met peuters!

Vanaf 7 maart start JIBB wekelijks met ouder-kind gym voor kindjes van 2 tot 4 jaar. Samen met papa, mama, opa of oma lekker bewegen, klimmen, klauteren, springen en gooien in een echte gymzaal.
Lees meer >

Nieuwe projectleiders voor de gezondere sport- en speeltuinkantines

Met ingang van 1 januari 2018 nemen Marijke de Kroes en Renee Klaassen het projectleiderschap voor de gezondere sport- en speeltuinkantines over van Mieke van Paassen.
Lees meer >

Volop activiteiten voor jeugd

Dat de jeugd zich niet hoeft te vervelen de komende tijd mag duidelijk zijn. Iedere woensdagmiddag kunnen ze onder begeleiding van Chaib van JIBB en Youssef van LEV sporten in de Fonkel. Vanaf april zijn ze te vinden op het Weverspark.
Lees meer >

Stadspenning voor Joost Verspaget

Joost Verspaget heeft op donderdag 1 februari 2018 de Stadspenning van de gemeente Helmond ontvangen bij zijn afscheid van de Stichting Jongeren In Beweging Brengen (JIBB) en de Stichting Jong Helmond Lekker Gezond. De onderscheiding werd uitgereikt door burgemeester Elly Blanksma – van den Heuvel in de Westwijzer in Helmond.
Lees meer >

1 2 3 4 ... 15 volgende >

Laat zien dat je meedoet