De gezonde werkvloer Helmond DrinkWater! Gezonde basisschool Gezonde Baby & Peuter Gezonde middelbare school Gezonde sportkantine Eet groente en fruit! Gezond ontbijt! Sport & Bewegen Gezonde
wijk

12 Helmondse scholen maken komend schooljaar gebruik van Ondersteuningsaanbod Gezonde school.

Publicatiedatum: 03-07-2017

Twaalf scholen uit Helmond gaan komend schooljaar (verder) aan de slag met de Gezonde school. Hiervoor kunnen zij gebruik maken van het Ondersteuningsaanbod Gezonde school. Het ondersteuningsaanbod bestaat uit een geldbedrag van € 3.000,-.

Schoollocaties kiezen zelf hoe ze dit bedrag inzetten, bijvoorbeeld voor inzet van een eigen medewerker van de school als Gezonde School coördinator. Tevens ontvangt de school begeleiding door een Gezonde School adviseur van de GGD.

Een aantal van deze 12 scholen is al Gezonde school en gaat voor een tweede, derde of zelfs vierde vignet. Vijf scholen gaan voor de eerste keer aan de slag met de Gezonde schoolaanpak.

In het voorjaar 2018 kunnen scholen opnieuw een aanvraag doen bij het Ondersteuningsaanbod Gezonde school. Klik hier voor meer informatie over het ondersteuningsaanbod: of neem vrijblijvend contact op met Gezonde schooladviseur Karin Spijkers: k.spijkers@ggdbzo.nl of 088- 00 31 474.

 

Deel dit bericht

Overige berichten

JIBB en JHLG samen verder als Jibb+
Aftrap campagne 'Groente eten, dat mag de hele dag!'
Helmond host city nationale sportweek 2018
Inschrijven Nationaal Schoolontbijt
Burgemeestersontbijt 7 november
Oktober Groentemaand
Praktijkschool Helmond pakt goud
Jan van Brabant behaalt predicaat Gezonde school
Derde editie Kidskookcaféwedstrijd

Laat zien dat je meedoet