De gezonde werkvloer Helmond DrinkWater! Gezonde basisschool Gezonde Baby & Peuter Gezonde middelbare school Gezonde sportkantine Eet groente en fruit! Gezond ontbijt! Sport & Bewegen Gezonde
wijk

Burgemeestersontbijt 7 november

Publicatiedatum: 18-09-2018

Dit jaar organiseert Jong Helmond Lekker Gezond voor het 4e jaar het burgemeestersontbijt. Dit evenement, dat speciaal georganiseerd wordt om alle gezonde scholen in Helmond in het zonnetje te zetten, wordt dit jaar gehouden op woensdag 7 november bij het Jan van Brabant college aan de Molenstraat.

Een kleine honderd kinderen zullen samen met de burgemeester en wethouder genieten van een gezond en feestelijk ontbijt. Dit in het kader van Het Nationaal Schoolontbijt dat plaatsvindt in de week van 5 tot en met 9 november 2018.

Beste start

Met dit gezamenlijke ontbijt en het speciale lesmateriaal dat scholen hiervoor ontvangen, brengen ze het belang van een gezond ontbijt op een leuke en leerzame manier onder de aandacht. Veel kinderen slaan ’s ochtends nog steeds hun ontbijt over, blijkt uit verschillende onderzoeken. Of ze ontbijten niet gezond. Terwijl juist voor schoolkinderen een goed ontbijt de beste start is. Ook veel Helmondse scholen doen mee aan dit nationaal schoolontbijt.

Alle gezonde scholen in Helmond ontvangen binnenkort de officiële uitnodiging. 

Voor meer informatie: irene.gruintjes@jogg.nl of www.jhlg.nl

Deel dit bericht

Overige berichten

JIBB en JHLG samen verder als Jibb+
Aftrap campagne 'Groente eten, dat mag de hele dag!'
Helmond host city nationale sportweek 2018
Inschrijven Nationaal Schoolontbijt
Oktober Groentemaand
Praktijkschool Helmond pakt goud
Jan van Brabant behaalt predicaat Gezonde school
Derde editie Kidskookcaféwedstrijd
OEC Korfbal aan de slag met Team:Fit

Laat zien dat je meedoet