De gezonde werkvloer Helmond DrinkWater! Gezonde basisschool Gezonde Baby & Peuter Gezonde middelbare school Gezonde sportkantine Eet groente en fruit! Gezond ontbijt! Sport & Bewegen Gezonde
wijk

De Gezonde Sportkantine in de schijnwerpers!

Publicatiedatum: 18-11-2015

Op vrijdagavond 13 november vond het eerste Helmondse sportcongres plaats bij Fitland XL. JHLG was van de partij om de Gezonde Sportkantine te promoten.

Na afloop van de GSK-lezing door Jeroen Joon van MVV Nederland, werd de informatietafel van JHLG drukbezocht. Hier konden leden van sportverenigingen kennis maken met projectleider Kimberley Meijers, een brochure ophalen en zich inschrijven. In de pauze verzorgde JHLG diverse smaakvolle hapjes en smoothies om te laten zien dat gezond en makkelijk ook heel lekker kan zijn! 

Na afloop van een succesvolle en inspirerende avond kregen alle aanwezigen een goodie-bag mee naar huis met onder andere een navulbaar flesje van Brabant Water en een JHLG flyer met onze contactgegevens.

Wilt u ook aan de slag met een gezondere sportkantine? Neem contact op met projectleider Mieke van Paassen, telefonisch 088-0031447 of per email m.van.paassen@ggdbzo.nl. Voor meer inspiratie bekijk dit filmpje. 

Deel dit bericht

Overige berichten

JIBB en JHLG samen verder als Jibb+
Aftrap campagne 'Groente eten, dat mag de hele dag!'
Helmond host city nationale sportweek 2018
Inschrijven Nationaal Schoolontbijt
Burgemeestersontbijt 7 november
Oktober Groentemaand
Praktijkschool Helmond pakt goud
Jan van Brabant behaalt predicaat Gezonde school
Derde editie Kidskookcaféwedstrijd

Laat zien dat je meedoet