De gezonde werkvloer Helmond DrinkWater! Gezonde basisschool Gezonde Baby & Peuter Gezonde middelbare school Gezonde sportkantine Eet groente en fruit! Gezond ontbijt! Sport & Bewegen Gezonde
wijk

Een gezondere Avondvierdaagse met water

Publicatiedatum: 23-01-2018

Na het succes van de afgelopen vierdaagse komt er dit jaar een vervolg op de campagne ‘Ik loop op water’ waarbij alle basisscholen in Helmond worden uitgenodigd deel te nemen. Met deze campagne willen we kinderen en ouders die meelopen stimuleren om (kraan)water te drinken tijdens het lopen. De avondvierdaagse staat gepland van 30 mei t/m 2 juni 2018.

In maart ontvangen alle basisscholen per mail een officiële uitnodiging met alle informatie hoe ze kunnen deelnemen aan deze actie. De kinderen die meelopen krijgen van de stichting Jong Helmond Lekker Gezond een gratis DrinkWater bidon en kunnen hiermee een mooie prijs winnen. De leukste, origineelste selfie of vlog met de bidon wordt beloond met een dansworkshop voor zijn/haar klas van Juvat Westendorp.

Like onze facebookpagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws of ga naar de www.jhlg.nl.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Irene Gruintjes, projectleider van Jong Helmond Lekker Gezond, irene@fittizt.nl, 06-51969958.

Deel dit bericht

Overige berichten

JIBB en JHLG samen verder als Jibb+
Aftrap campagne 'Groente eten, dat mag de hele dag!'
Helmond host city nationale sportweek 2018
Inschrijven Nationaal Schoolontbijt
Burgemeestersontbijt 7 november
Oktober Groentemaand
Praktijkschool Helmond pakt goud
Jan van Brabant behaalt predicaat Gezonde school
Derde editie Kidskookcaféwedstrijd

Laat zien dat je meedoet