De gezonde werkvloer Helmond DrinkWater! Gezonde basisschool Gezonde Baby & Peuter Gezonde middelbare school Gezonde sportkantine Eet groente en fruit! Gezond ontbijt! Sport & Bewegen Gezonde
wijk

Juvat Westendorp geeft dansworkshop bij basisschool Talentrijk

Publicatiedatum: 01-11-2017

Juvat Westendorp, JOGG-ambassadeur, acteur, danser en choreograaf (bekend van So You Think You Can Dance en Goede Tijden Slechte Tijden) heeft maandag 4 september jl. een dansworkshop gegeven aan groep 7 van basisschool Talentrijk in Helmond. Dit was de prijs die Jessie Miksch met haar klas had gewonnen met de campagne ‘Ik loop op water’ die tijdens de afgelopen Wandelavondvierdaagse in Helmond is georganiseerd.

Stimuleren water drinken
Met de campagne ‘Ik loop op water’, georganiseerd door Stichting Jong Helmond Lekker Gezond, werden alle kinderen tijdens de Wandelavondvierdaagse gestimuleerd om (kraan)water te drinken in plaats van suikerhoudende dranken. Aan de campagne was een winactie verbonden waarbij de kinderen de dansworkshop konden winnen. Alle kinderen hebben vooraf een DrinkWater bidon ontvangen en om de prijs te winnen, moesten ze een originele foto of vlog maken met de DrinkWater bidon. De meest originele vlog werd beloond met de dansworkshop van Juvat Westendorp.

Dansworkshop
Juvat startte deze ochtend met een gezamenlijke warming-up op het schoolplein met alle kinderen van de school. Daarna kreeg de klas van Jessie Miksch (groep 7) dansles van de populaire danser en hebben ze samen een dans ingestudeerd. Een onvergetelijke ervaring. De kinderen hebben de ingestudeerde dans aan hun ouders en aan de kinderen van de groepen 5,6 en 8 mogen laten zien. De kinderen hadden de smaak goed te pakken en hebben allemaal hun ‘dansmoves’ kunnen showen. Na afloop nam Juvat uitgebreid de tijd om met de kinderen op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen.

Overige berichten

Eerste gezonde speeltuinkantine van NL!
Voor de Buurt
Een gezondheidsplein op de Heistraat Braderie
Extra avondlessen in de Beweegtuin
Tennisvereniging Carolus krijgt Goud
Luister naar wat de Healthy Sisters te vertellen hebben over de campagne Ik loop op water 
Krachten bundelen met JIBB
Uitreiking certificaat ‘gezonde speeltuinkantine’ Leonardus speeltuin
Kinderkookcafé 2018 bs. Silvester-Bernadette en bs. De Goede Herder

Laat zien dat je meedoet