De gezonde werkvloer Helmond DrinkWater! Gezonde basisschool Gezonde Baby & Peuter Gezonde middelbare school Gezonde sportkantine Eet groente en fruit! Gezond ontbijt! Sport & Bewegen Gezonde
wijk

Juvat Westendorp geeft dansworkshop bij basisschool Talentrijk

Publicatiedatum: 01-11-2017

Juvat Westendorp, JOGG-ambassadeur, acteur, danser en choreograaf (bekend van So You Think You Can Dance en Goede Tijden Slechte Tijden) heeft maandag 4 september jl. een dansworkshop gegeven aan groep 7 van basisschool Talentrijk in Helmond. Dit was de prijs die Jessie Miksch met haar klas had gewonnen met de campagne ‘Ik loop op water’ die tijdens de afgelopen Wandelavondvierdaagse in Helmond is georganiseerd.

Stimuleren water drinken
Met de campagne ‘Ik loop op water’, georganiseerd door Stichting Jong Helmond Lekker Gezond, werden alle kinderen tijdens de Wandelavondvierdaagse gestimuleerd om (kraan)water te drinken in plaats van suikerhoudende dranken. Aan de campagne was een winactie verbonden waarbij de kinderen de dansworkshop konden winnen. Alle kinderen hebben vooraf een DrinkWater bidon ontvangen en om de prijs te winnen, moesten ze een originele foto of vlog maken met de DrinkWater bidon. De meest originele vlog werd beloond met de dansworkshop van Juvat Westendorp.

Dansworkshop
Juvat startte deze ochtend met een gezamenlijke warming-up op het schoolplein met alle kinderen van de school. Daarna kreeg de klas van Jessie Miksch (groep 7) dansles van de populaire danser en hebben ze samen een dans ingestudeerd. Een onvergetelijke ervaring. De kinderen hebben de ingestudeerde dans aan hun ouders en aan de kinderen van de groepen 5,6 en 8 mogen laten zien. De kinderen hadden de smaak goed te pakken en hebben allemaal hun ‘dansmoves’ kunnen showen. Na afloop nam Juvat uitgebreid de tijd om met de kinderen op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen.

Deel dit bericht

Overige berichten

JIBB en JHLG samen verder als Jibb+
Aftrap campagne 'Groente eten, dat mag de hele dag!'
Helmond host city nationale sportweek 2018
Inschrijven Nationaal Schoolontbijt
Burgemeestersontbijt 7 november
Oktober Groentemaand
Praktijkschool Helmond pakt goud
Jan van Brabant behaalt predicaat Gezonde school
Derde editie Kidskookcaféwedstrijd

Laat zien dat je meedoet