De gezonde werkvloer Helmond DrinkWater! Gezonde basisschool Gezonde Baby & Peuter Gezonde middelbare school Gezonde sportkantine Eet groente en fruit! Gezond ontbijt! Sport & Bewegen Gezonde
wijk

Kan het beter?

Publicatiedatum: 17-11-2017

Het project ‘Op eigen kracht naar een gezonde toekomst’ loopt sinds juni 2016. Tijd om een terugkoppeling te geven aan de partners over de bereikte resultaten en om vooruit te kijken, verbeterpunten en nieuwe kansen te benoemen.

Dit deden we op 30 oktober tijdens een Meeting of Minds in De Fonkel, met zo’n 25 professionals die werkzaam zijn in (een van) de vier buurten. Het volledige verslag is hier te vinden. Concluderend kan gesteld worden dat we goed op weg zijn maar dat het inderdaad nog beter kan. Goede communicatie (zowel via pers, diverse (social) media als ook persoonlijk contact), buiten het eigen vakgebied denken, en gerichter op zoek gaan en in contact komen met de doelgroep in het projectgebied zijn daarbij de speerpunten. Deze verbetermogelijkheden gaan we actief oppakken in en met onze activiteiten het komende jaar.

Deel dit bericht

Overige berichten

Doe met jouw basisschool ook mee aan de campagne Ik loop op water!
De vreedzame wijklunch in Helmond West
Goed om te weten!
HelMondo ‘De Smaak van Thuis’ groot succes
Voetbalverenigingen ook in tweede seizoenshelft Lekker Bezig!
Jong Helmond Lekker Gezond en Facebook
Bewegen met peuters!
Nieuwe projectleiders voor de gezondere sport- en speeltuinkantines
Volop activiteiten voor jeugd

Laat zien dat je meedoet