De gezonde werkvloer Helmond DrinkWater! Gezonde basisschool Gezonde Baby & Peuter Gezonde middelbare school Gezonde sportkantine Eet groente en fruit! Gezond ontbijt! Sport & Bewegen Gezonde
wijk

Kan het beter?

Publicatiedatum: 17-11-2017

Het project ‘Op eigen kracht naar een gezonde toekomst’ loopt sinds juni 2016. Tijd om een terugkoppeling te geven aan de partners over de bereikte resultaten en om vooruit te kijken, verbeterpunten en nieuwe kansen te benoemen.

Dit deden we op 30 oktober tijdens een Meeting of Minds in De Fonkel, met zo’n 25 professionals die werkzaam zijn in (een van) de vier buurten. Het volledige verslag is hier te vinden. Concluderend kan gesteld worden dat we goed op weg zijn maar dat het inderdaad nog beter kan. Goede communicatie (zowel via pers, diverse (social) media als ook persoonlijk contact), buiten het eigen vakgebied denken, en gerichter op zoek gaan en in contact komen met de doelgroep in het projectgebied zijn daarbij de speerpunten. Deze verbetermogelijkheden gaan we actief oppakken in en met onze activiteiten het komende jaar.

Deel dit bericht

Overige berichten

Inspiratie: Gezonde Stoombootlunch
Wie werkt er mee aan ‘een gezonde wijk’?
Voor onze buurt
Start to be Fit
Ladies Only
Verlengde Schooldag
Kidskookcaféwedstrijd gewonnen door Lars en Wessel van basisschool Wilhelmina
Hoeveel en hoe vaak per week eten kinderen van 0-4 jaar groente?
Conclusie Drinkwater campagne op peuterspeelzalen en kinderdagverblijven

Laat zien dat je meedoet