De gezonde werkvloer Helmond DrinkWater! Gezonde basisschool Gezonde Baby & Peuter Gezonde middelbare school Gezonde sportkantine Eet groente en fruit! Gezond ontbijt! Sport & Bewegen Gezonde
wijk

Kan het beter?

Publicatiedatum: 17-11-2017

Het project ‘Op eigen kracht naar een gezonde toekomst’ loopt sinds juni 2016. Tijd om een terugkoppeling te geven aan de partners over de bereikte resultaten en om vooruit te kijken, verbeterpunten en nieuwe kansen te benoemen.

Dit deden we op 30 oktober tijdens een Meeting of Minds in De Fonkel, met zo’n 25 professionals die werkzaam zijn in (een van) de vier buurten. Het volledige verslag is hier te vinden. Concluderend kan gesteld worden dat we goed op weg zijn maar dat het inderdaad nog beter kan. Goede communicatie (zowel via pers, diverse (social) media als ook persoonlijk contact), buiten het eigen vakgebied denken, en gerichter op zoek gaan en in contact komen met de doelgroep in het projectgebied zijn daarbij de speerpunten. Deze verbetermogelijkheden gaan we actief oppakken in en met onze activiteiten het komende jaar.

Deel dit bericht

Overige berichten

JIBB en JHLG samen verder als Jibb+
Aftrap campagne 'Groente eten, dat mag de hele dag!'
Helmond host city nationale sportweek 2018
Inschrijven Nationaal Schoolontbijt
Burgemeestersontbijt 7 november
Oktober Groentemaand
Praktijkschool Helmond pakt goud
Jan van Brabant behaalt predicaat Gezonde school
Derde editie Kidskookcaféwedstrijd

Laat zien dat je meedoet