De gezonde werkvloer Helmond DrinkWater! Gezonde basisschool Gezonde Baby & Peuter Gezonde middelbare school Gezonde sportkantine Eet groente en fruit! Gezond ontbijt! Sport & Bewegen Gezonde
wijk

Kidskookcaféwedstrijd

Publicatiedatum: 07-09-2016

Voor Helmondse basisschoolleerlingen van groep 7 en 8 wordt het Kidskookcaféwedstrijd georganiseerd. Kinderen kunnen zich opgeven in duo’s en sturen hiervoor een zelfgekozen driegangenmenu in passend binnen het thema lekker én gezond. Op donderdag 13 oktober strijden zij om de Helmondse titel.

De winnaar kookt op woensdag 19 oktober mee in de landelijke wedstrijd Kids Kook Battle in Amsterdam powered by allerhande en maken zij kans dat hun recept in allerhande komt te staan, het leukste kookmagazine van Nederland van Albert Heijn. Eén van de juryleden in Helmond is chef en tv-kok Mounir Toub, bekend van de populaire kookzender 24Kitchen.

Met deze wedstrijd laten we kinderen (nog meer) kennis maken met voedsel en ervaren hoe belangrijk het is om lekker en vooral gezond te eten. De kookwedstrijd wordt georganiseerd door Food Tech Brainport in samenwerking met de stichting Jong Helmond Lekker Gezond.

Klik hier voor meer informatie over deelname aan deze wedstrijd.

Deel dit bericht

Overige berichten

JIBB en JHLG samen verder als Jibb+
Aftrap campagne 'Groente eten, dat mag de hele dag!'
Helmond host city nationale sportweek 2018
Inschrijven Nationaal Schoolontbijt
Burgemeestersontbijt 7 november
Oktober Groentemaand
Praktijkschool Helmond pakt goud
Jan van Brabant behaalt predicaat Gezonde school
Derde editie Kidskookcaféwedstrijd

Laat zien dat je meedoet