De gezonde werkvloer Helmond DrinkWater! Gezonde basisschool Gezonde Baby & Peuter Gezonde middelbare school Gezonde sportkantine Eet groente en fruit! Gezond ontbijt! Sport & Bewegen Gezonde
wijk

Kinderdagverblijf De Bereboot gaat over...op WATER!!

Publicatiedatum: 02-03-2017

Eindelijk is het zover. Na een lange tijd van goed voorbereiden is de water-week aangebroken. Een aantal personeelsleden hebben samen een draaiboek gemaakt voor deze week en hebben dit doorgezet naar de werkvloer.

Zowel kinderen in de leeftijd 0-4 jaar als kinderen in de leeftijd 4-12 jaar hebben allemaal leuke dingen gedaan die met water drinken te maken hebben. Denk aan proefjes met water, muziek maken met water en natuurlijk water/thee maken met verschillende smaakjes.

Ook was er in onze centrale hal een kraam met daarin veel informatie, leuke tips en weetjes. En voor de kinderen natuurlijk ballonnen, werkjes en proefjes. Heel interessant voor zowel kinderen als natuurlijk ook de ouders/verzorgers. En de kraam werd druk bezocht, erg leuk om te zien! En iedereen mocht door een onderwater wereld naar binnen bij De Bereboot, super!

En na deze drukke maar vooral leerzame en interessante week zijn we nu dus...helemaal over op WATER!
Wij gaan ervoor...

Deel dit bericht

Overige berichten

JIBB en JHLG samen verder als Jibb+
Aftrap campagne 'Groente eten, dat mag de hele dag!'
Helmond host city nationale sportweek 2018
Inschrijven Nationaal Schoolontbijt
Burgemeestersontbijt 7 november
Oktober Groentemaand
Praktijkschool Helmond pakt goud
Jan van Brabant behaalt predicaat Gezonde school
Derde editie Kidskookcaféwedstrijd

Laat zien dat je meedoet