De gezonde werkvloer Helmond DrinkWater! Gezonde basisschool Gezonde Baby & Peuter Gezonde middelbare school Gezonde sportkantine Eet groente en fruit! Gezond ontbijt! Sport & Bewegen Gezonde
wijk

Lidl ondersteunt kidskookcafé Helmond-West

Publicatiedatum: 01-11-2017

Dit jaar viert Lidl haar twintigste verjaardag in Nederland en dat doet de discounter graag met haar klanten samen. Daarom heeft de actie “Lidl helpt lokaal” gestart waarmee lokale initiatieven, die bijdragen aan een betere en gezondere buurt, kunnen worden waargemaakt.

De discounter stelde voor elk filiaal 1000 euro beschikbaar om te besteden aan een goed initiatief in de buurt. Het filiaal van de Lidl op Suytkade heeft gekozen over ondersteuning van het kidskookcafé Helmond-West. De stichting Jong Helmond Lekker Gezond organiseert samen met het T-Lab, het Elkerliek ziekenhuis en de basisschool de Westwijzer dit kookcafé voor de hogere groepen als naschoolse activiteit.

Op 28 september overhandigden de regiomanager Joost van Mook en filiaalmanager Tommy Govaarts aan Joop Slegers de € 1000 cheque. Zij gaven aan dat het maatschappelijk verantwoord ondernemen in het DNA van hun organisatie zit en dat zij het initiatief kidskookcafé van harte ondersteunen. Zij vinden dit een geweldig initiatief. Lidl en Jong Helmond Lekker Gezond gaan in gesprek om mogelijke verdere samenwerking te onderzoeken.

Deel dit bericht

Overige berichten

Doe met jouw basisschool ook mee aan de campagne Ik loop op water!
De vreedzame wijklunch in Helmond West
Goed om te weten!
HelMondo ‘De Smaak van Thuis’ groot succes
Voetbalverenigingen ook in tweede seizoenshelft Lekker Bezig!
Jong Helmond Lekker Gezond en Facebook
Bewegen met peuters!
Nieuwe projectleiders voor de gezondere sport- en speeltuinkantines
Volop activiteiten voor jeugd

Laat zien dat je meedoet