De gezonde werkvloer Helmond DrinkWater! Gezonde basisschool Gezonde Baby & Peuter Gezonde middelbare school Gezonde sportkantine Eet groente en fruit! Gezond ontbijt! Sport & Bewegen Gezonde
wijk

Lidl ondersteunt kidskookcafé Helmond-West

Publicatiedatum: 01-11-2017

Dit jaar viert Lidl haar twintigste verjaardag in Nederland en dat doet de discounter graag met haar klanten samen. Daarom heeft de actie “Lidl helpt lokaal” gestart waarmee lokale initiatieven, die bijdragen aan een betere en gezondere buurt, kunnen worden waargemaakt.

De discounter stelde voor elk filiaal 1000 euro beschikbaar om te besteden aan een goed initiatief in de buurt. Het filiaal van de Lidl op Suytkade heeft gekozen over ondersteuning van het kidskookcafé Helmond-West. De stichting Jong Helmond Lekker Gezond organiseert samen met het T-Lab, het Elkerliek ziekenhuis en de basisschool de Westwijzer dit kookcafé voor de hogere groepen als naschoolse activiteit.

Op 28 september overhandigden de regiomanager Joost van Mook en filiaalmanager Tommy Govaarts aan Joop Slegers de € 1000 cheque. Zij gaven aan dat het maatschappelijk verantwoord ondernemen in het DNA van hun organisatie zit en dat zij het initiatief kidskookcafé van harte ondersteunen. Zij vinden dit een geweldig initiatief. Lidl en Jong Helmond Lekker Gezond gaan in gesprek om mogelijke verdere samenwerking te onderzoeken.

Deel dit bericht

Overige berichten

Inspiratie: Gezonde Stoombootlunch
Wie werkt er mee aan ‘een gezonde wijk’?
Voor onze buurt
Start to be Fit
Ladies Only
Verlengde Schooldag
Kan het beter?
Kidskookcaféwedstrijd gewonnen door Lars en Wessel van basisschool Wilhelmina
Hoeveel en hoe vaak per week eten kinderen van 0-4 jaar groente?

Laat zien dat je meedoet