De gezonde werkvloer Helmond DrinkWater! Gezonde basisschool Gezonde Baby & Peuter Gezonde middelbare school Gezonde sportkantine Eet groente en fruit! Gezond ontbijt! Sport & Bewegen Gezonde
wijk

Marelke Rijkers stelt zich voor

Publicatiedatum: 13-01-2017

Hallo,

Mijn naam is Marelke Rijkers en ik ben Verpleegkundige Jeugdgezondheidszorg bij de Zorgboog. In februari '16 ben ik geslaagd als HBO-Verpleegkundige en sinds maart '16 ben ik werkzaam in de wijken Brandevoort en Stiphout-Warande.

Sinds kort heb ik ook de taak van Denise Spiljard binnen Jong Helmond Lekker Gezond overgenomen, als projectleider van de doelgroep -9 maanden tot 3 jaar. Momenteel ben ik bezig met het schrijven van mijn projectplan voor het jaar 2017.  Mijn focus zal in 2017 gericht zijn op de preventie van overgewicht bij zuigelingen en peuters. Ik zal me inzetten op projecten als het behalen van het vignet 'Gezonde kinderdagverblijf'. Ook zal ik ondersteuning en de continuering bieden van themaprojecten Drink water!, eet meer groente en fruit!, gezond ontbijten! en meer bewegen!

Mocht u met mij contact willen opnemen, dan hoor ik dat graag . Ik ben bereikbaar op het e-mailadres marelke.rijkers@zorgboog.nl en op het telefoonnummer: 0624191082 .

Deel dit bericht

Overige berichten

JIBB en JHLG samen verder als Jibb+
Aftrap campagne 'Groente eten, dat mag de hele dag!'
Helmond host city nationale sportweek 2018
Inschrijven Nationaal Schoolontbijt
Burgemeestersontbijt 7 november
Oktober Groentemaand
Praktijkschool Helmond pakt goud
Jan van Brabant behaalt predicaat Gezonde school
Derde editie Kidskookcaféwedstrijd

Laat zien dat je meedoet