De gezonde werkvloer Helmond DrinkWater! Gezonde basisschool Gezonde Baby & Peuter Gezonde middelbare school Gezonde sportkantine Eet groente en fruit! Gezond ontbijt! Sport & Bewegen Gezonde
wijk

De Gezonde Sportkantine in de schijnwerpers!

Publicatiedatum: 18-11-2015

Op vrijdagavond 13 november vond het eerste Helmondse sportcongres plaats bij Fitland XL. JHLG was van de partij om de Gezonde Sportkantine te promoten.

Na afloop van de GSK-lezing door Jeroen Joon van MVV Nederland, werd de informatietafel van JHLG drukbezocht. Hier konden leden van sportverenigingen kennis maken met projectleider Kimberley Meijers, een brochure ophalen en zich inschrijven. In de pauze verzorgde JHLG diverse smaakvolle hapjes en smoothies om te laten zien dat gezond en makkelijk ook heel lekker kan zijn! 

Na afloop van een succesvolle en inspirerende avond kregen alle aanwezigen een goodie-bag mee naar huis met onder andere een navulbaar flesje van Brabant Water en een JHLG flyer met onze contactgegevens.

Wilt u ook aan de slag met een gezondere sportkantine? Neem contact op met projectleider Mieke van Paassen, telefonisch 088-0031447 of per email m.van.paassen@ggdbzo.nl. Voor meer inspiratie bekijk dit filmpje. 

JIBB en JHLG samen verder als Jibb+
Aftrap campagne 'Groente eten, dat mag de hele dag!'
Dubbelinterview met Chaib en Youssra
Aandacht voor laaggeletterdheid in de gezonde speeltuinkantine
Gezonde school
Voor de Buurt: Beachvolleybaltoernooi
Kookworkshops brengen gezond eten dichterbij
OEC Korfbal aan de slag met Team:Fit
Derde editie Kidskookcaféwedstrijd

Laat zien dat je meedoet