De gezonde werkvloer Helmond DrinkWater! Gezonde basisschool Gezonde Baby & Peuter Gezonde middelbare school Gezonde sportkantine Eet groente en fruit! Gezond ontbijt! Sport & Bewegen Gezonde
wijk

Groente als ingrediënt

Publicatiedatum: 08-03-2017

Zoals in de vorige nieuwsbrief al aangekondigd, zal Jong Helmond Lekker Gezond, in samenwerking met verschillende PPS partners, in 2017 deelnemen aan het project ‘Groente als ingrediënt’. Het doel van dit project is het verhogen van de groenteconsumptie onder allochtone jongeren (12-18 jaar) en jongeren uit de lage SES.

2 Studenten van de opleiding Food Innovations aan de HAS zullen, in het kader van hun afstuderen, zich de komende maanden bezig gaan houden met de eerste verkenning en segmentatie van de doelgroep en de markt om daarna een eerste concept te ontwikkelen. Jong Helmond Lekker Gezond zal de studenten in contact brengen met de doelgroep. Zo zullen zij graag scholieren willen observeren, interviewen en gesprekken voeren met de leiding van de scholen. Zou u als school mee willen werken aan dit project, neem dan contact op met Irene Gruintjes, irene.gruintjes@jogg.nl

JIBB en JHLG samen verder als Jibb+
Aftrap campagne 'Groente eten, dat mag de hele dag!'
Dubbelinterview met Chaib en Youssra
Aandacht voor laaggeletterdheid in de gezonde speeltuinkantine
Gezonde school
Voor de Buurt: Beachvolleybaltoernooi
Kookworkshops brengen gezond eten dichterbij
OEC Korfbal aan de slag met Team:Fit
Derde editie Kidskookcaféwedstrijd

Laat zien dat je meedoet