De gezonde werkvloer Helmond DrinkWater! Gezonde basisschool Gezonde Baby & Peuter Gezonde middelbare school Gezonde sportkantine Eet groente en fruit! Gezond ontbijt! Sport & Bewegen Gezonde
wijk

Sligro ondersteunt gezonde (sport)kantines

Publicatiedatum: 05-03-2017

Sligro is partner van Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG). Voor verenigingen die Sligro als leverancier hebben is het nu een stuk gemakkelijker geworden om een gezonder kantine-aanbod te realiseren. Met praktische oplossingen en assortimentsadvies op maat ondersteunt Sligro kantines bij het bieden van een verantwoord aanbod.

Kantine-clinics
Sligro adviseert de vereniging over de inkoop van een gezond assortiment en de communicatie en uitstraling van het assortiment, compleet met recepturen en kostencalculaties. De lokale Sligro kan met een voorbeeld-assortiment aansluiten bij een TeamFit-bijeenkomst van uw vereniging. Ook kunnen zij u op hun Sligro-locatie ontvangen en een kookworkshop organiseren. Kijk ook uit naar de regionale kantine-clinics met veel praktische tips en informeer naar de mogelijkheden van een VIP-avond voor de sponsoren van de vereniging.

Sligro heeft de Inspiratielijst van het Voedingscentrum vertaald naar Sligro artikelnummers. Dit helpt verenigingen bij hun inkoop van gezondere producten die aan de richtlijnen voldoen. Op deze manier is het voor verenigingen eenvoudiger om het gewenste niveau, brons, zilver of goud, te behalen.

Fruitbox voor voetbalteams
Voor voetbalverenigingen is er een extra fruitaanbod in de vorm van de teambox Lekker Bezig.

Hebt u een andere vraag over gezondere kantines voor sport- of speeltuinverenigingen of wenst u ondersteuning bij de stappen die u wilt zetten? Neem contact op met de projectleider van Jong Helmond Lekker Gezond, Mieke van Paassen, m.van.paassen@ggdbzo.nl, tel. 088 0031 447.

JIBB en JHLG samen verder als Jibb+
Aftrap campagne 'Groente eten, dat mag de hele dag!'
Dubbelinterview met Chaib en Youssra
Aandacht voor laaggeletterdheid in de gezonde speeltuinkantine
Gezonde school
Voor de Buurt: Beachvolleybaltoernooi
Kookworkshops brengen gezond eten dichterbij
OEC Korfbal aan de slag met Team:Fit
Derde editie Kidskookcaféwedstrijd

Laat zien dat je meedoet