De gezonde werkvloer Helmond DrinkWater! Gezonde basisschool Gezonde Baby & Peuter Gezonde middelbare school Gezonde sportkantine Eet groente en fruit! Gezond ontbijt! Sport & Bewegen Gezonde
wijk

Tennisvereniging Carolus krijgt Goud

Publicatiedatum: 21-06-2018

Op zaterdag 16 juni opende tennisvereniging Carolus het nieuwe park na een intensieve verbouwing. Afgelopen maanden is hard gewerkt, samen met Jong Helmond Lekker Gezond en TeamFit, om het aanbod in te kantine gezonder te maken.

En niet zonder resultaat. De inspanning werd tijdens de opening beloond met een gouden certificaat voor een Gezondere Sportkantine. De eerste sportvereniging in Helmond met een Gouden Sportkantine!

Bewuste keuze
De kantine is gevuld met lekkere broodjes, zelfgemaakte soepen, salades en smoothies. Er kan nog steeds een biertje of kroket worden besteld. Maar bewustere keuzes zijn zichtbaar en mooi gepresenteerd. Dit maakt het voor leden, waaronder kinderen, gemakkelijker om een gezonde keuze te maken.

Rookvrij
Ook tijdens de opening werden lekkere, gezonde hapjes uitgedeeld, wat bij de leden zeker in de smaak viel. En dat is nog niet alles! De tennisvereniging is ook grotendeels rookvrij, met nog een één ruimte waar gerookt mag worden. Zo kunnen de jonge leden lekker tennissen in een rookvrije omgeving.

Jong Helmond Lekker Gezond feliciteert T.V. Carolus met dit prachtige resultaat.

Kijk voor meer informatie over een gezonde sportkantine hier. Steeds meer sportverenigingen worden rookvrij. Niet alleen binnen, maar ook buiten. Wil jij dit ook voor jouw sportclub? Kijk dan eens hier.

 

 

JIBB en JHLG samen verder als Jibb+
Aftrap campagne 'Groente eten, dat mag de hele dag!'
Dubbelinterview met Chaib en Youssra
Aandacht voor laaggeletterdheid in de gezonde speeltuinkantine
Gezonde school
Voor de Buurt: Beachvolleybaltoernooi
Kookworkshops brengen gezond eten dichterbij
OEC Korfbal aan de slag met Team:Fit
Derde editie Kidskookcaféwedstrijd

Laat zien dat je meedoet