De gezonde werkvloer Helmond DrinkWater! Gezonde basisschool Gezonde Baby & Peuter Gezonde middelbare school Gezonde sportkantine Eet groente en fruit! Gezond ontbijt! Sport & Bewegen Gezonde
wijk

Start to be Fit

Publicatiedatum: 13-02-2017

Na de succesvolle eerste editie, is maandag 6 februari weer een nieuwe groep dames gestart om fit te worden. Onder de bezielende leiding van de Healthy Sisters, Rachida en Najima, wordt drie keer per week getraind met als doel in 6 weken tijd 3 kilometer achtereen te kunnen hardlopen.

De groep bestaat uit ruim 25 deelneemsters en was weer binnen enkele weken vol. Over enkele maanden start weer een volgende groep. Dus als u alleen of samen met uw vriendin, buurvrouw, zus of dochter ook klaar bent om fit te worden? Meld u nu vast aan via www.healthysisters.nl . Door het wegnemen van de eerste financiële drempel, hopen we dat de dames geïnspireerd raken tot een andere leefstijl en in het vervolg bereid zijn daarin te investeren. JHLG investeert in het netwerk door de samenwerking met Fit4Women en MAACH. Beide sportscholen hebben goede contacten met de bewoners, weten wat er speelt en kunnen de afstand tot professionals verkleinen.

Deel dit bericht

Overige berichten

JIBB en JHLG samen verder als Jibb+
Aftrap campagne 'Groente eten, dat mag de hele dag!'
Helmond host city nationale sportweek 2018
Inschrijven Nationaal Schoolontbijt
Burgemeestersontbijt 7 november
Oktober Groentemaand
Praktijkschool Helmond pakt goud
Jan van Brabant behaalt predicaat Gezonde school
Derde editie Kidskookcaféwedstrijd

Laat zien dat je meedoet