De gezonde werkvloer Helmond DrinkWater! Gezonde basisschool Gezonde Baby & Peuter Gezonde middelbare school Gezonde sportkantine Eet groente en fruit! Gezond ontbijt! Sport & Bewegen Gezonde
wijk

Werkbezoek raadscommissie Maatschappij

Publicatiedatum: 11-01-2017

Op de valreep van het vorige jaar bracht de raadscommissie Maatschappij een werkbezoek aan Jibb en Jong Helmond Lekker Gezond in het kader van de besteding van de GIDS-gelden (Gezondheid in de stad).

Het werd een levendig overleg, waarin de projectleiders van Jibb en JHLG uitleg gaven over de projecten die in het kader van de GIDS-gelden worden uitgevoerd. De commissieleden kregen een inhoudelijk beeld van de projecten en hadden de gelegenheid vragen te stellen.

Zo kwamen bijvoorbeeld de Healthy Sisters met Start to Run, de buurtsportcoaches met de beweegtuinen, de Gezonde Scholen, het JOGG en de projecten Drink Water! en ‘Op eigen kracht naar een gezonde toekomst’ aan de orde. De commissieleden gaven aan onder de indruk te zijn van het grote bereik in de aandachtswijken en het enthousiasme in de organisaties. We zullen de commissieleden blijven informeren over de voortgang van projecten.

Deel dit bericht

Overige berichten

JIBB en JHLG samen verder als Jibb+
Aftrap campagne 'Groente eten, dat mag de hele dag!'
Helmond host city nationale sportweek 2018
Inschrijven Nationaal Schoolontbijt
Burgemeestersontbijt 7 november
Oktober Groentemaand
Praktijkschool Helmond pakt goud
Jan van Brabant behaalt predicaat Gezonde school
Derde editie Kidskookcaféwedstrijd

Laat zien dat je meedoet